Kaip padaryti ekrano nuotrauka kompiuteryje?

Ar ieškote būdo, kaip padaryti ekrano nuotrauką kompiuteryje? Šiame straipsnyje mes jums parodysime, kaip tai padaryti naudojant įvairius būdus, kurie tinka įvairiems operacinėms sistemoms. Nesvarbu, ar naudojate Windows, Mac ar Linux, mūsų patarimai padės jums greitai ir lengvai padaryti ekrano nuotrauką.

Kaip padaryti ekrano nuotrauka kompiuteryje? Tai gana paprasta. Pirmiausia, jums reikia žinoti, kurioje operacinėje sistemoje esate. Dauguma šiuolaikinių kompiuterių naudoja Windows 10, tačiau kitos operacinės sistemos, tokios kaip Mac OS X ar Linux, taip pat yra populiarios. Kai žinote, kurioje operacinėje sistemoje esate, galite pradėti padaryti ekrano nuotrauką.

Windows 10 sistemoje, norint padaryti ekrano nuotrauką, pirmiausia reikia paspausti „Windows“ ir „PrtScn“ klavišus. Tai išsaugos ekrano nuotrauką jūsų kompiuterio atmintyje. Norėdami pamatyti ekrano nuotrauką, galite atidaryti „Paveikslėlių“ programą ir pamatyti ją tarp kitų paveikslėlių. Jei norite, galite įrašyti ekrano nuotrauką į jūsų asmeninę kompiuterio aplanką, kad galėtumėte ją lengvai pasiekti.

Mac OS X sistemoje, norint padaryti ekrano nuotrauką, reikia paspausti „Command“, „Shift“ ir „3“ klavišus. Tai išsaugos ekrano nuotrauką jūsų kompiuterio atmintyje. Norėdami pamatyti ekrano nuotrauką, galite atidaryti „Nuotraukų“ programą ir pamatyti ją tarp kitų nuotraukų. Jei norite, galite įrašyti ekrano nuotrauką į jūsų asmeninį kompiuterio aplanką, kad galėtumėte ją lengvai pasiekti.

Trumpai

Kaip padaryti ekrano nuotrauka kompiuteryje? Viskas, ko Jums reikia padaryti, yra vienas paprastas veiksmas – nuspauskite “Print Screen” mygtuką savo klaviatūroje ir Jūsų ekrano nuotrauka bus išsaugota Jūsų kompiuterio atmintyje.

Related posts

Kaip padaryti print screen telefone?

Kaip kompiuteris kenkia sveikatai?