Kaip padaryti print screen telefone?

Kaip padaryti print screen telefone? Šiame vadove mes pasakysime jums, kaip greitai ir lengvai nufotografuoti ekrano vaizdą savo telefone. Naudodami šiuos paprastus žingsnius, galėsite užfiksuoti viską, kas vyksta ekrane, be jokių vargo.

Kaip padaryti print screen telefone? Šiandien visi telefonai turi galimybę daryti print screen. Tai yra naudinga funkcija, kuri leidžia išsaugoti ekrano kopiją, kurią galima vėliau naudoti. Šiame straipsnyje mes paaiškinsime, kaip padaryti print screen telefone.

Visų pirma, reikia išsaugoti tai, ką norite padaryti print screen. Tada, priklausomai nuo jūsų telefono modelio, reikia paspausti kombinaciją mygtukų. Dažniausiai tai yra mygtukas „Power“ ir „Home“. Jei jūsų telefonas turi mygtuką „Volume Down“, tuomet reikia paspausti „Power“, „Home“ ir „Volume Down“.

Kai jūs paspausite šią kombinaciją, telefonas sukurs ekrano kopiją. Jūs taip pat gausite pranešimą, kad print screen buvo sėkmingai padarytas. Šią kopiją galite rasti telefono galerijoje. Taip pat galite pasinaudoti įvairiomis programomis, kurios leidžia jums daryti print screen.

Related posts

Kaip padaryti ekrano nuotrauka kompiuteryje?

Kaip kompiuteris kenkia sveikatai?